LMRA pasjes en stickers

Een belangrijk element in de VCA norm is de zogenaamde LMRA (Laatste Minuut Risico Analyse) die vóór aanvang van het werk door de medewerkers moet worden uitgevoerd.
De LMRA regel geldt zowel voor VCA* als VCA** en Petro chemie gecertificeerde bedrijven.
De VCA norm verlangt dat alle medewerkers alle op de werkplek aanwezige risico’s herkennen en de juiste maatregelen kunnen treffen om risico’s te beperken of uit te sluiten.
Dan moeten ze dus goed geïnformeerd zijn (vandaar het belang van Toolboxmeetings, ook voor VCA* bedrijven.

Op basis van onze jarenlange ervaring in diverse industrieën is dit pasje opgesteld. Het bevat een groene en een rode zijde en kan d.m.v. een toolbox uitgelegd worden.Voor de bijbehorende toolbox ga naar de bestellijst op de bestelpagina.

Nieuw: LMRA Stickers 

Voor gebruik op gereedschapskisten, in de keet, op projectmappen, etc.
De stickers zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen tegen vocht . De groene en rode zijde zijn handig naast elkaar afgedrukt.

Afmeting van de sticker is 107 * 86 mm en ze zijn eenvoudig te bestellen via het bestelformulier.

 

Pasjes in creditcard formaat

De LMRA is een korte algemene risicobeoordeling, die uitgevoerd wordt door degene die de taak daadwerkelijk gaat uitvoeren. Een LMRA hoeft niet langer dan een minuutje te duren en vereist geen invulling van papieren. Een handig pasje op credit card formaat, duurzame kwaliteit en simpel van tekst en vorm, bedoeld om het veiligheidsbewustzijn van de medewerkers te verhogen.
De VGM-coordinator kan aan de hand van de meldingen uit de LMRA bepalen of de TRA aangepast moet worden, en of er structurele aanpassingen doorgevoerd moeten worden om een veilige werkplek te garanderen.

Deze methode is ontwikkeld om de LMRA snel en eenvoudig uit te kunnen voeren.
De pasjes zijn ook leverbaar in Pools, Duits, Engels, Frans en Turks!